Kennel Hamrelia

Gordon setter

Hamrelia's EOZ kull:

Fredag den 13. mai 2005,  fikk vi vårt første GS kull etter Zettertj. Ho Olivia og NJCH INT NSUCH NV04 Nordv06 Finnvola's Zico! 10 flotte valper, og 5 av hvert kjønn. Kullet var jevnt og fint, ingen problemer under drektighet og de 8 første ukene. Vi føler selv at alle har kommet til gode hjem, der de får utfolde seg slik som en fuglehund har krav på. Veldig artig med tilbakemeldinger, de aller fleste har vært positiv. Til nå har ingen startet på jaktprøve, men det kommer. Derimot har flere vært på jakt i høst og skaffet ryper i sekken! På utstilling har flere vært, og beste resultat ligger i tabellen under.

Finnvolas Zico

 Regnr     

   Navn     

Utstilling                       

 Bor                 

 11884/05  Naro  1JK 1JKK HP CK 1BHK BIM  Bergen
 11885/05  Rago   1UK 1 KONK  Kirkenes/Bergen
 11886/05  Ricco  1JK 2JKK  Mo i Rana
 11887/05  Nitro  1JK 1JKK HP  Bodø
 11888/05  Rino    Bang
 11889/05  Perla Mavas  1JK 1JKK HP CK 1BTK BIR CACIB  Hamrelia
 11890/05  Mira  1JK 1JKK HP  Verdal
 11891/05  Pia  1JK  Oslo
 11892/05  Lizzy  2JK  Molde
 11893/05  Zita    Oslo
 Naro  
 Rago  
 Ricco  
 Nitro  
 Rino  
 Perla  
 Mira  
 Pia  
 Lizzy  
 Zita  

Hamrelia's EOZ Naro

 

Naro har et litt ekstra forhold til oss på Hamrelia. Pga omstendigheter, hentet vi han tilbake til Hamrelia i begynnelsen av april 2006. I begynnelsen fikk han grei beskjed av Olivia og Perla at han var nederst på rangordningen i familien. Ikke fikk han ligge med dem, og ikke gjøre det han ville. Men snart ble han godkompiser med dem begge, og spesielt Perla. Sammen kunne de finne på litt av hvert. Naro bodde hos oss til august. Han var med på sommerferie med utstillinger. Gikk på rapphønstrening, saueavvenning etc. En veldig grei hund å jobbe med, som ikke er redd for nye utfordringer. Heldigvis fant vi et fint hjem til han i Bergen, og vi var snar til å tilby oss "hundepass" når det trengs. Har en liten mistanke om at eieren er litt hekta på rugding.

Naro i stand på skogsdue

Hamrelia's EOZ Mira

 

 

Mira bor i Verdal (Lottobygda). Her huserer hun med GS fra Zettertjärn (hvor Olivia kommer fra). Mira er den som er mest lik på Perla i fargene. I sommer stilte vi sammen på utstilling i Trondheim, og de to søskene tok de to første plassene i sin klasse.

Hamrelia's EOZ Lizzy

Lizzy var en av tre tisper som flyttet til Oslo etter Hamrelia. Men har kommet seg nordvestover til Molde. I sommer var hun og eierne på besøk hos oss, og fikk med seg rapphønstrening i Lindås. Lizzy er lik Olivia både i farge og utseende!

Hamrelia's EOZ Nitro

Nitro gikk under navnet Zico2 til han var 8 uker. En god plugg som lignet Zico i alt. Nitro bor i Bodø, men har sterke dragninger mot Finnmarksvidda, som har kommet jaktlaget vårt til gode. Heldig er han som huserer med GS Teo, som er tålmodigheten selv.