Kennel Hamrelia

Gordon setter

Blog

Test

view:  full / summary

Novembersol p? Garen

Posted by hamrelia on November 30, 2009 at 10:30 AM Comments comments (0)

Endelig en tur på hytta. Topp stemning både ute og inne. Fant noe fugl da vi endelig kom oss ut, Perla gjorde en god jobb.


Slik ser det ut en vakker morgen på Garen:Victoria

Posted by hamrelia on November 8, 2009 at 1:37 AM Comments comments (0)

Stord

Posted by hamrelia on October 25, 2009 at 5:21 PM Comments comments (0)

Endelig fikk vi oss en tur til Stord for å se på jaktmulighetene til Ronja. På Stord er det bare fastboende som får løse jakt-kort. Mange flotte skogsområder å jakte på. Olivia var den heldige som fikk være med i dag. Både Ronja og Olivia jobbet utrettelig, og vi fikk oppleve mange stander på begge to. Noe fugl (rugde) trykket godt, og noen hørte vi bare vingeslagene fra. Alt i alt en super tur, der det ikke var lenge mellom hver situasjon, men selvsagt en del vanskelige skytemuligheter. Takk for en flott opplevelse.


I tillegg fikk jeg hilse på både Bakkus og Victoria. Begge har vokst mye den siste tiden, og ser ut til å ha det veldig bra på Stord. Klarte å fange noen bilder av Bakkus, men regnværet gjorde at det ble en del uklare bilder.Stor gutt på 10,5 kg, 3 mnd gammel.

Dagstur til Fun?sdal 4.juni

Posted by hamrelia on June 5, 2009 at 5:34 AM Comments comments (0)

Torsdag 4.juni reiste jeg på dagstur til Funäsdal i Sverige. Fly tidlig om morgenen til Værnes, frokost i Stjørdal og bil deretter. Målet var å få Duke hjem til sine eiere.


Bilturen var fin, dog noe dårlig vær.Her fra Nea-vassdraget i Tydal.


Over fjellet fra Tydal mot Røros var det full vinter med snø. Duke var fullstendig rolig på flyturen og bilturen. Han er virkelig kald i hodet. Møtet med matmor i Funäsdal var hjertelig, så no får han hvile seg ut etter travle dager på Hamrelia.

Pinse p? fjellet!

Posted by hamrelia on May 31, 2009 at 6:32 PM Comments comments (1)

For en "timing" av pinsen. Strålende vær, og over 20 grader på Garen denne helgen. Har luftet oss både langs stier og veier.
I tillegg var denne planten i full blomst:Treningstur til fjells 23 og 24. feb

Posted by hamrelia on February 26, 2009 at 2:36 PM Comments comments (0)

Søndag kveld reiste hundene og jeg til fjells, sammen med en kompis og enda en hund. Føreforholdene gjorde det virkelig tungt for hunder og skiløpere. Mandag strevde vi i 5 timer på fjellet. "Kondomdress" på hundene gjorde det noe lettere for dem. Utpå dagen fant vi noe fugl, og Perla hadde et par flotte fuglearbeid.

 

Tirsdag var føret det samme, men været en del verre. Ingen fugl å se denne dagen. Totalt sett fikk hundene virkelig testet form og pågangsmot. Bildet er ikke så bra, men sjekk hvordan Olivia har pyntet ørene sine: Enda mere sn?

Posted by hamrelia on February 17, 2009 at 6:10 PM Comments comments (0)

Vinteren vil ikke slippe taket her i Bergen. Aldri har vi opplevd så mye snø på Hamrelia. Hundene storkoser seg, og især Bella.Rugding i dypsn? 13. feb

Posted by hamrelia on February 13, 2009 at 5:50 PM Comments comments (0)

Aldri har hundene bakset i så dyp snø før, i Hamrelia. Både Olivia og Perla fikk kjørt seg skikkelig. Tenkte at enten har rugdene snødd ned, ellers har de frosset ihjel, men sannelig fant ikke Olivia en, gjømt under et stort grantre.Hamrelia 12. feb

Posted by hamrelia on February 12, 2009 at 3:23 AM Comments comments (0)

Vinteren har vart i over en hel uke. Temperaturer på kaldere enn -10 flere kvelder, og normalt rundt -5. I tillegg flere dager med snøfall har gitt oss masse arbeid. Fint er det, men faktisk ganske så uvant. Hundene har ikke vært på rugding, men fått trent seg i snøen.Hamrelia 5. februar

Posted by hamrelia on February 5, 2009 at 4:59 AM Comments comments (0)

Da har det snødd sammenhengende i ca 24 timer, og det ser ut som om vi bor midt i et vintersportsted. Lett fin snø, men hva skal vi med det :|
Får håpe det har kommet mye på fjellet også, slik at vinterferie og påske blir  fin for alle!
Rss_feed